Η Terrain με έδρα την Αθήνα, είναι μια κατασκευαστική εταιρία με υψηλές αρχές για την παροχή κορυφαίας ποιότητας αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να μελετά και να παρέχει υπηρεσίες για ιδιώτες σε επίπεδο επαγγελματικών προδιαγραφών.

Η πολυετής εμπειρία μας στη χρήση του συνθετικού χλοοτάπητα, μας δίνει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουμε τις υπηρεσίες μας, χρησιμοποιώντας τον και σε άλλες χρήσεις, όπως κάλυψη επιφανειών χώρων αναψυχής, κήπων παιδικών χαρών κλπ

Ο συνθετικός χλοοτάπητας δημιουργήθηκε από την ανάγκη να μειωθεί το κόστος των γηπέδων και των επιφανειών κήπου  με φυσικό γκαζόν.

Oι ίνες του είναι από πολυαιθυλένιο, ανθεκτικό σε UV ακτινοβολία και τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και υψηλή αντοχή σε καταπονήσεις.

Έχει μικρότερα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης και πολλαπλάσιες ώρες λειτουργίας από το φυσικό χόρτο. Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια.

Χρησιμοποιείται ιδανικά για γήπεδα ποδοσφαίρου, μίνι ποδοσφαίρου, καθώς και για διαμορφώσεις χώρων αναψυχής, εκδηλώσεων και παιδικές χαρές.

Η δε εμφάνισή του είναι ίδια με το φυσικό χλοοτάπητα.

Είτε χρειάζεστε μια αλλαγή στην αυλή και στον κήπο σας, ή μια καινούρια ιδέα που σκεφθήκατε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Έχουμε μια ισχυρή ομάδα προσανατολισμένη στην λεπτομέρεια που μπορεί να μετατρέψει μια βαρετή αυλή σε καταπράσινο παράδεισο.

Προσφέρουμε πολλές διαφορετικές λύσεις για τις ανάγκες τής διαμόρφωσης του χώρου, και θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας τις επιλογές που θα ωφελήσουν την αισθητική του.

Αν ψάχνετε για μια διαφορετική πινελιά στο χώρο σας, θα θέλατε να μας γνωρίσετε!